5 Eylül 2015 Cumartesi

Soğanlık Halı Yıkama Firması

Soğanlık Halı yıkama firması 2001 yılından bu yana sektörde var olmayı başarabilen nadir kaliteli firmalar arasında yerini almıştır. Halı yıkama, koltuk yıkama, yorgan battaniye yıkama yerinde halı yıkama ve stork perde yıkama işlemlerini 2001 yılından bu yana güvenle sürdürmeye devam ederek sizlere en kaliteli temizlik hizmetini ücretsiz servis imkanı ile garantili olarak sunmaktadır.

Soğanlık halı yıkama firmaları arasında farkını kolaylıkla hissettirebilen firma olmayı başarabilen tesisimiz biyolojik yıkama ürünleri kullanarak insan sağlığına son derece önem vermektedir. Halılar çocuklarımızın ve bizlerin neredeyse günümüzün yarısını üzerinde geçirdiğimiz dekor eşyalarımızdandır.Sağlık açısından oldukça önemli olan halı yıkama işlemi doğru yıkama ürünleri içinde uzman ekip ve son teknoloji halı yıkama ekipmanları ile yapılması gereken bir iş koludur.Aksi takdirde insan sağlığına zarar veren ve sağlığımızı ciddi anlamda tehdit edebilecek halı akarları ve alerjenler sağlık açısından bizleri ciddi anlamda problemlerle karşılaştırabilmektedir.


Halı yıkama Kartal Soğanlık Firması yaptığı işi hassasietinin ve ciddiyetinin farkında olan sayılı firmalar arasındadır.Garantili hizmet veren firmamız 7 gün 24 saat ücretsiz servin araçlarıyla müşterilerini kusursuz hizmet sunmaktadır.Halılarınızı problemsiz bir şekilde yıkatmak ve sorun yaşamamak için siz de firmamızı deneyebilir ve ücretsiz servis imkanı ile firmamızdan hizmet alabilirsiniz.Firma olarak era 111 ve ürünlerini kullanmaktayız.Sizleri kalitemizi denemeye davet ediyor ve kendi gözleriniz ile şahit olmanızı istiyoruz.

FİLİZ HALI YIKAMA - 0216 306 6 766

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder