17 Eylül 2015 Perşembe

Kartal Tavsiye Halı Yıkama Firması

Kartal halı yıkama, gün geçtikçe gelişmeye devam eden kaliteli bir hizmet anlayışına sahiptir. Öncelikle zamanın yeniliklerini takipte kalmayı ilke edinmiş ve kalite düzeyini artıracak yenilikleri temizlik hizmeti uygulamalarına hemen yansıtmıştır.

Halı Neden Yıkanır?

Halı neden yıkanır sorusuna cevap vermeden önce birçok sebepten dolayı halıların yıkanmaya ihtiyaç duyabileceğini belirtelim. Şimdiyse halılar neden yıkanmaya ihtiyaç duyar sorusunu yanıtlayalım.

İlk olarak belirtelim ki hiçbir neden olmasa bile zaman aşımından dolayı halılar en geç 6 – 12 ay süreyle yıkanmalıdır. Burada belirtilen süre çok sık kullanılmayan odalar ve çekirdek yapıdaki aileler için geçerlidir. Genel kullanıma açık odalarda ve daha kalabalık ailelerde halıların 3-4 ayda bir yıkanması gerekir.

Eğer halılar zamanında yıkanmazsa iç yüzeyinde barınan mikroorganizmalar adına uygun bir yaşam ortamı oluşur ve kısa süre içerisinde sayıca artmaya başlarlar. Oluşan durumun sonucunda halının serildiği oda artık sağlıklı bir ortam olmaz ve kötü kokular yayılmaya başlar. Bu sorunun yanı sıra lekelere müdahale konusunda zamanlama da çok önemlidir. Kartal Halı Yıkama lekelere zamanında müdahale etmezse lekeleri çıkarmak zorlaşabilir veya kalıcı bir hale dönüşebilir.

Halı Yıkamanın Faydaları Nedir?

Halı yıkamak gerçekten faydalıdır. Halınıza parlak bir görünüm katarak yalnızca güzel görünmesini sağlamaz üstelik onu daha sağlıklı bir hale dönüştürür. Halılara zamanında bakım yapmak kullanım ömürlerini de uzatacaktır. Hem daha sağlıklı hem de uzun ömürlü halılara sahip olmak istiyorsanız periyodik aralıklarla Kartal Halı Yıkama hizmetlerinden yararlanın.

0216 306 6 766

Tavsiye Firmamız : www.kartal-haliyikama.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder