7 Eylül 2015 Pazartesi

Kurfalı Halı Yıkama Firması

Adı geçen şirketimiz Kurfalı Halı yıkama son teknolojik materyaller ve tamamen biyolojik deterjanlar ile işini kaliteli yapmaya çalışan sayılı şirketlerin arasındadır. Bu biyolojik ürünlerden kastımız tamamen sağlığımızı tehdit etmeyen ve içinde sağlığımıza zararlı kimyasallar bulundurmayan yıkama ürünleridir. Örnek verecek olursak; ERA111 adlı ürün tamamen biyolojik olup halı yıkama camiasında kullanılabilecek en sağlıklı ürünlerin başında gelir.

Halı ve koltuk yıkama işi sağlık açısından çok dikkat edilmesi gereken iş kollarından biridir. Yanlış ürün kullanımı yetersiz ekip ve materyaller ve hijyenik ortamlardan oluşmayan kurutma mekanları sağlığımızı ve halının ömrünü ciddi anlamda kötü etkilemektedir.
Günümüzde neredeyse her caddede bir halı yıkama şirketi vardır diyebiliriz. Müşteriler olarak halınızı veya koltuğunuzu yıkatırken dikkat etmeniz gereken bazı püf noktaları vardır. Halı yıkama konusunda size düşen görevler vardır. Görevlerden bahsedecek olursak ilk sırada şirket seçimi gelmektedir. Müşteriler olarak hizmet aldığınız şirketin sağlıklı ve hijyenik hizmetler verdiğinden emin olmanız için bir kez olsun halı yıkama tesislerini görmeniz gerekmektedir.


Sonuç olarak başta da belirttiğimiz gibi halı yıkama işi sağlık açısından özenle gereken iş kollarından biridir.  Ucuz fiyatlarda hizmet veren şirketler düşük fiyatlı ürünler kullanarak ve yol kenarı kurutma sistemlerini kullanarak sağlığımızı hiçe saymaktadırlar. Siz Tüketiciler de kaliteli bir halı yıkama firmasından hizmet almak istiyorsanız iletişim bölümünden bizlere ulaşabilir ve rahatlıkla kaliteli halı yıkama hizmetine kavuşabilirsiniz.

FİLİZ HALI YIKAMA - 0216 306 6 766

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder